Termeni ┼či condi┼úii de utilizare


V─â mul┼úumim pentru vizitarea site-ului Costuleni.com ┼či v─â recomand─âm sa citi┼úi cu aten┼úie Termenii si Condi┼úiile din acest regulament, intruc├«t necesit─â acceptarea acestora de catre dvs.
Odată acceptaţi termenii si condiţiile, utilizatorul este obligat să le respecte pe toata perioada utilizării ca membru sau vizitator.
Toate drepturile de autor ┼či orice alte drepturi de proprietate intelectual─â din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Costuleni.com, sau sunt incluse, cu permisiunea proprietarului de drept.
Costuleni.com i┼či rezerv─â dreptul de a modifica oric├«nd:
- termenii ┼či condi┼úiile acestui Regulament;
- aspectul, opţiunile, facilitaţile site-ului;
- orice schimbări survenite vor fi introduse pe site sau vor fi anunţate prin e-mail.
Continuarea utilizarii site-ului de catre membrii sau vizitatori care au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalent─â cu acceptarea automat─â a modific─ârilor.
Recomand─âm citirea cu regularitate a Regulamentului pentru a fi la curent cu ultimele modific─âri.

Înregistrare.

Pentru inscriere este necesar de a completa citeva campuri obligatorii, cu date personale. Orice informa┼úie cu caracter personal sau materiale transmise catre website-ul Costuleni.com se supun politicii de confiden┼úialitate si protec┼úie a datelor cu caracter personal. Datele personale trebuie sa fie actuale, clare si complete. Vei fi avertizat in cazul in care va trebui sa actualizezi aceste date de cate ori intervin modific─âri. In cazul in care informa┼úiile furnizate se dovedesc a fi false, incomplete sau dep─â┼čite, ne rezerv─âm dreptul de a-┼úi interzice accesul pe site.

Contul ┼či parola.

În formularul de înscriere, membrului i se va cere sa aleagă un nume de cont. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice denumire de cont care:
- poate creea confuzie;
- poate ofensa in vreun mod o persoan─â, o entitate sau un grup;
- poate fi interpretat ca obscen.
Membrul ├«┼či poate anula contul oric├«nd si din orice motiv. La r├«ndul nostru, avem dreptul de a┬á interzice accesul oricand si din orice motiv fara un avertisment prealabil.
Deoarece contul este personalizat si securizat prin parola. Parola aleas─â NU va fi trimis─â dup─â inscriere la adresa de email pe care membrul a completat-o in formularul de inscriere.

Fiecare cont nou trebuie confirmat. Codul de confirmare va fi trimis la adresa de email din formularul de inscriere.
Costuleni.com nu isi asum─â responsabilitatea pentru securitatea contului in cazul in care parola si numele de cont au fost communicate de membru unui alt utilizator. Fiecare membru va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca acesta de┼úine mai multe conturi in acela┼či timp, ne rezerv─âm dreptul de a le anula si chiar de a interzice accesul pe site.

Drepturile de autor

Ave┼úi dreptul sa parcurge┼úi acest website, sa reproduce┼úi por┼úiuni prin imprimare, desc─ârcare pe un hard disk sau sa le distribui┼úi altor indivizi doar cu condi┼úia sa p─âstrati intacte toate drepturile de autor sau alte avize de proprietate ┼či cu condi┼úia ca pe aceste reproduceri s─â apar─â toate avizele de marci ├«nregistrate men┼úionate mai sus. Nu este permis─â reproducerea niciunei parti a acestui website pentru a fi vandut─â sau distribuit─â in schimbul unui c├«stig comercial si nici nu se se permite modificarea sau ├«ncorporarea sa in orice alte lucr─âri, publica┼úii sau website-uri.
Este strict interzisă folosirea/folosirea defectuoasa a logo-urilor, pozelor, mărcilor ce apar pe acest website, sau in orice alt context pe acest website, cu excepţia celor prevazute in acest document. De asemenea, vă aducem la cunostinţa ca Costuleni.com va aplica in mod activ drepturile de proprietate intelectuală in toate aspectele protejate de lege.
In cazul in care depistaţi texte publicate aici care lezează in orice fel drepturile dumneavoastră sau ale altor persoane cunoscute sau necunoscute, va rugăm sa ne semnalaţi acest lucru, impreună cu informaţiile necesare pentru a putea verifica sesizarea dumneavoastră.

Conduita online

Devenind membru, sunt impuse urmatoarele norme de conduit─â:
- membrul este singurul r─âspunzator pentru materialele distribuite pe site sau altor membri;
- este interzisă utilizarea si transmiterea unor materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatorii, defaimătoare, ameninţătoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violează in orice fel drepturile parţilor implicate;
- cuvintele necenzurate sunt interzise;
- limba de comunicare - limba română(excepţie facînd paginile in limbi străine);
- membrii trebuie sa foloseasca serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul;
- membrul nu va include in mesajele sale numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informaţii cu conotaţii obscene, informaţii confidenţiale despre alte persoane;
- este interzisă introducerea pe site fotografii care contin nuduri, informaţii confidenţiale sau care au copyright.
- membrii nu sunt in drept sa foloseasca site-ul pentru a face reclamă, in scopul cumpărării sau vînzării de produse sau in orice alte scopuri(excepţie doar în cazul unor parteneriate);
- membrului i se interzice colectarea si pastrarea informaţiilor despre alţi utilizatori, indiferent de scopul urmărit, fără acordul lor prealabil;
- membrii nu au dreptul s─â ┼čtearg─â informa┼úiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site;
- membrul este obligate s─â verifice si sa scaneze materialele introduce pe site, pentru a nu contine viru┼či, fi┼čiere sau programe menite sa intrerup─â, s─â distrug─â sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului;
- utilizatorul nu este in drept sa modifice, copieze, traducă, vinde, adapteze nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmărit, fără un acord prealabil din partea administraţiei;
- membrul este singurul r─âspunz─âtor de rela┼úiile sale cu ceilal┼úi utilizatori. Administra┼úia Costuleni.com i┼či rezerv─â dreptul, dar f─âr─â a avea obliga┼úia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.

Informaţii online.

Opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele sau orice alte informaţii existente pe site aparţin în exclusivitate utilizatorului care le-a introdus. Acesta este singurul răpunzător pentru veridicitatea lor. Echipa Costuleni.com nu garanteaza că aceste informatii sunt reale, clare sau folositoare si nici nu este responsabilă pentru opiniile exprimate de membrii site-ului. De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplaceri cauzate unor membri care s-au bazat pe aceste informaţii.

Avertisment

Este posibil ca al┼úi membri sa introduc─â pe site sau sa transmit─â membrului materiale jignitoare, agresive sau obscene. De asemenea, este posibil ca al┼úi utilizatori sa ob┼úin─â informa┼úii confiden┼úiale despre membru ┼či s─â le foloseasca pentru a-l h─âr┼úui sau jigni. Administra┼úia Costuleni.com nu este responsabil─â pentru decizia membrului de a dezv─âlui anumite informa┼úii personale pe site. Echipa Costuleni.com i┼či rezerv─â dreptul, dar nu are obliga┼úia, de a tine o eviden┼ú─â a tuturor materialelor introduse pe site si sa ┼čtearg─â orice material care incalc─â condi┼úiile impuse de acest Regulament. Fiecare membru in parte este singurul responsabil pentru con┼úinutul materialelor introduse de el pe site ┼či pentru con┼úinutul email-urilor private.

Non-garanţii.

Costuleni.com nu poart─â raspundere pentru:
- securitatea utilizatorilor site-ului;
- eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii;
- eventualele nemulţumiri legate de aspectul si funcţionarea site-ului;
- eventualele defecţiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defecţiuni care impiedica accesul la Internet;
- eventuale pierderi de informaţii.

Prevederi generale.

Respectarea prezentului Regulament stabilit in termenii si condi┼úiile de mai sus este obligatorie pentru to┼úi utilizatorii, f─âr─â excep┼úie. Orice incalcare a acordului este sanc┼úionat─â in func┼úie de decizia noastr─â ┼či poate conduce oric├«nd la anularea contului ┼či la interzicerea accesului pe site sau chiar la apelarea justi┼úiei Republicii Moldova pentru cazurile grave.

 

Hart─â site | A┼čezarea geografic─â | Forum | Numere utile | Men┼úiuni Legale | Parteneri | Contact
© Copyright "Costuleni.com" 2007-2013 toate drepturile rezervate!