Bine aţi venit la rubrica stiri internationale

Page : 1

Obligat sa ia de nevasta o vaca pentru ca a intretinut relatii sexuale cu ea


Un tinar indonezian a fost pedepsit prin oficierea unei casatorii cu o vaca, pentru ca a intretinut relatii sexuale cu acesta.
Ngurah Alit, originar din Bali, Indonezia, a declarat ca vaca pentru el insemna o foarte frumoasa iubita si i-a facut o multime de complimente ca sa o seduca.
Baiatul a primit drept pedeapsa obligatia de oficia casatoria cu animalul dat. Din cauza casatoriei nedorite si a stresului, tinarului i s-a facut rau in timpul celebrarii casatoriei, insa si-a revenit in momentul ceremoniei de purificare, cand batranii au hotarat ca vaca sa fie inecata in ocean.


Postat de : Hybris pe 19/07/2011 la ora 09:20
Comentarii

S-a dat start inscrierilor la Jocurile Francofoniei


75 de state si guverne membre ale Francofoniei, printre care si Republica Moldova, sunt invitate pentru a se inscrie la Jocurile Francofoniei, care se vor desfasura in perioada 6-15 septembrie 2013, in orasul Nice, Franta.
Inscrierea in concurs, cuprinde sase etape. In prima faza a inscrieii, statele cointeresate de a participa la concurs, vor desemna responsabilii si domeniul de activitate pentru care vor opta: sport, cultura, creatie si comunicare. Fiecare membru va primi o parola, cu ajutorul careia va accesa pagina de inregistrare online, pina la data de 25 septembrie 2011.
Cea de-a doua etapa este destinata pre-inscrierilor, adica, concurentii vor completa un formular online, care le va confirma participarea. Ulterior vor avea loc: preselectia, selectia, inscrierile nominative, si nu in ultimul rand, acreditarea si obtinerea vizelor.
Jocurile Francofoniei sunt la cea de-a VII-a editie si au ca scop implicarea statelor membre in diferite activitati cultural-sociale.

Pentru mai multe detalii: www.jeux.francophonie.org


Postat de : Hybris pe 19/07/2011 la ora 07:54
Comentarii

O moldoveanc─â arestat─â pentru c─â a furat bijuterii de la familia pentru care lucra ┼či a postat mai multe fotografii pe Facebook


O t├«n─âr─â moldoveanc─â, aflat─â la munc─â ├«n Italia ca ├«ngrijitoare, a fost arestat─â de poli┼úia din Savona, pentru c─â a furat mai multe bijuterii de la familia pentru care lucra, ┼či a postat mai multe fotografii cu acestea pe un site de socializare.

Echipa mobil─â a poli┼úiei din Savona, dup─â ce a descoperit pozele ├«n care t├«n─âra purta bijuteriile, a efectuat mai multe controale la domiciliu ┼či ├«n urma perchezi┼úiei au descoperit obiectele de valoare furate. Moldoveanca, ├«n v├«rst─â de 23 de ani, risc─â p├«n─â la 3 ani de ├«nchisoare pentru furt.


Postat de : Hybris pe 27/06/2011 la ora 16:35
Comentarii

Criminali moldoveni ├«nchi┼či ├«n Italia pentru omor deosebit de grav


Patru cetăţeni moldoveni, aflaţi în Italia au fost condamnaţi pînă la 38 de ani, pentru omor deosebit de grav.
Procurorii milanezi, au dovedit vinova┼úia autorilor jafului de la 13 noiembrie 2007 ├«n care au omor├«t prin sufocare medicul Colturani Marzio, ├«n v├«rst─â de 64 ani. Moldovenii, pe l├«ng─â acuza┼úia de omor deosebit de grav, au mai fost g─âsi┼úi vinova┼úi pentru jaf, spargere ┼či furt de ma┼čini.
Cea mai mare sanc┼úiune a fost invocat─â pentru Serghei Dragan, care a fost recunoscut de fiul victimei. Acesta a primit 27 de ani de ├«nchisoare. Valeriu Cociu ┼či Alexandru Bunduchi, au fost ├«nchi┼či dup─â gratii pentru 25 de ani. Cel de-al patrulea moldovean, Iurie Popescu, a primit 13 ani de ├«nchisoare pentru complicitate, acesta din urm─â fiind considerat ini┼úiatorul organiza┼úiei criminale.


Postat de : Hybris pe 27/06/2011 la ora 16:34
Comentarii

Minori moldoveni arestaţi în Italia


Doi minori moldoveni cu v├«rsta de 16, ┼či respectiv 17 ani, au fost aresta┼úi ├«n Padova, Italia, ├«n timpul furtului unei ma┼čini parcate ├«n strad─â.
Cei doi tineri au fost observa┼úi de un cet─â┼úean camerunez, care a ┼či alertat poli┼úi┼čtii. Carabinierii au constatat c─â tinerii aveau deja experien┼ú─â ├«n furtul de ma┼čini.
Minorii moldoveni au fost transporta┼úi la ├«nchisoarea pentru minori din Treviso ┼či risc─â s─â stea dup─â gratii p├«n─â la 5 ani.


Postat de : Hybris pe 27/06/2011 la ora 16:31
Comentarii

Hart─â site | A┼čezarea geografic─â | Forum | Numere utile | Men┼úiuni Legale | Parteneri | Contact
© Copyright "Costuleni.com" 2007-2013 toate drepturile rezervate!