O cursa de solidaritate pentru satenii din Nord-Estul Romaniei si Republicii MoldovaUn grup de 32 de turisti belgieni si francezi, vor poposi, cu bicicletele, simbata 30 iulie, in localitatea Costuleni, raionul Ungheni.
Scopul vizitei este unul foarte bine definit si anume practicarea turismului ca o pirghie in dezvoltarea durabila a Bucovinei, Moldovei (din Romania) si Republicii Moldova, precum si consilierea cetatenilor stabiliti cu traiul in zonele inundabile, unde adesea nu exista apa potabila.
In acest tur cu bicicletele, turistii vor parcurge mai bine de 1200 km, iar startul va fi dat din localitatea Vama, Romania. Grupul va parcurge mai multe localitati din Nord-Estul Romaniei si Republica Moldova, in semn de solidaritate pentru cetatenii vizati, astfel fiecare km parcurs, va insemna donarea unui euro pentru o activitate a cetatenilor sustinuti in acest an.
Aceasta initiativa este organizata si sustinuta de Organizatia Villages Reseaux, in colaborare cu Comunitatea franceza din Belgia, Deutschsprachige Gemeinschaft Belgiens si Operatiunea Satelor Romanesti.


Postat de : Hybris pe 28/07/2011 la ora 07:29:37
Sursa: http://costuleni.com/stiriVizualizari: 1910      Comentarii: 2


Reveniti la Stiri locale

Vlad a spus pe 02/08/2011 la ora 17:43:14

Si cum a fost intilnirea?

Cineva din vizitatorii sitului a fost?

Vlad a spus pe 28/07/2011 la ora 12:28:40

Buna treaba...
incet, incet poate porneste si turismul rural la noi in localitate.
Hartă site | Aşezarea geografică | Forum | Numere utile | Menţiuni Legale | Parteneri | Contact
© Copyright "Costuleni.com" 2007-2013 toate drepturile rezervate!